Jelen honlap hamarosan át fog alakulni. Kialakításra kerül egy blog szekció, ami tudásbázisként fog működni, illetve másként lesz megoldva a „Miben segíthetek?” rész.

Néha megesik, hogy elindulsz egy úton, aztán egyszer csak rájössz, bár nagyon hittél benne, sok mindent meg is tettél azért, hogy haladni tudjál rajta, nem a tiéd. Én így jártam a programozással.

7-9 éves lehettem, amikor eldöntöttem, programozó leszek. Láttam magam előtt, hogy még 50-60 évesen is a billentyűzetet nyüstölöm, persze ekkor már jó ideje saját cégemben dolgozva. Aztán jött az élet, és rámutatott, ez nekem sokkal inkább egy kedves hobbi, mint hivatás.

2008 nyarán vált egyértelművé, a szoftverfejlesztés nem az én utam. Feltettem magamnak a kérdést: ha ez nem, akkor mégis mi? Láttam valamit, már tudtam, hogy mit szeretnék, de ahhoz sok mindennek össze kell állnia. A cél közelebb van, mint valaha, de van még mit tenni.

Addig is, jó iránynak tűnik, hogy segítsek másoknak, ha arra igényük van. E honlapon igyekszem bemutatni, hogy miben tudok segítségedre lenni. Használd hát a menüt, és keress bátran, ha valamivel kapcsolatban látsz bennem fantáziát.