Készül az új honlapom, ami hamarosan elérhető lesz. Új címen, új megközelítésben, de a régi szellemiségben: segíteni annak, akinek a jól látható szükség mellett igénye is van.

Nem kötelező, hogy valakinek legyen honlapja, de 2020-ban igencsak ajánlott. Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás arra, hogy értékes, hasznos információkkal lássuk el az embereket.

A weboldal olyan, mint egy számítógép, vagy éppen egy autó: konkrét céllal gondolkodunk benne. Azért, hogy legyen, felesleges akár csak 10 percet és 1.000 forintot pazarolni rá. Ha azonban értjük, hogy mi a szerepe a saját életünkben, nagy haszonnal lehet.

Régen a honlapkészítést a technológia oldaláról közelítettem meg, mert programozni szerettem volna. Ma sokkal inkább a tartalom, az átadott információ szemszögéből látom magam előtt a létrehozandó vagy felújítandó weboldalt.

A WordPress segítségével akár napok alatt megalkothatunk egy prototípust, amit néhány hét, hónap alatt folyamatosan fejlesztünk, végül kilőjük a publikus internetre. De azt is csinálhatjuk, hogy mindent ügyesen előkészítünk, és pár hét leforgása alatt publikus az új oldal.

A honlap, a blog, az online magazin, stb. egy rugalmas felület. Lehetőségek, irányok vannak, amik közül mindig ott és akkor kell kiválasztani, hogy hozzád és a céljaidhoz melyik illik a legjobban.