Jelen honlap hamarosan át fog alakulni. Kialakításra kerül egy blog szekció, ami tudásbázisként fog működni, illetve másként lesz megoldva a „Miben segíthetek?” rész.

Eredetileg csak programozni szerettem volna. Ülni a számítógép előtt, és olyan dolgokat létrehozni, amik az emberek hasznára válnak. A programozáson belül végül a honlapkészítést választottam.

2006-ban egy kereskedelmi cégcsoportnál lettem belsős programozó, a céges honlapok és a web alapú rendszerek programozása volt a feladatom. 2008 tavaszán a munkámat kiszervezték egy alvállalkozóhoz, így nem volt maradásom. Szeptemberben úgy döntöttem, szabadúszóként honlapokat fogok készíteni, elsősorban vállalkozásoknak.

Részben a leendő ügyfelek miatt, részben a saját dolgaim promotálása okán kezdtem kutatni, hogy mi fán terem a marketing? A kezdetekkor leginkább az online vonal érdekelt. Az elmúlt 10 évben számos irányt, eszközt megismertem, és kialakítottam a saját nézőpontomat.

Nem mondom, hogy bárki számára szívesen készítek marketingstratégiát, mert ez nem igaz. A gondolkodásom, világszemléletem erőteljesen értékközpontú, így ha egy nettó pénzgyárat szeretnél lendületbe hozni a marketing révén, nem én vagyok a te embered. Ellenben, ha a listád élén az értékteremtés áll, bármivel is foglalkozz, van miről beszélünk.