Készül az új honlapom, ami hamarosan elérhető lesz. Új címen, új megközelítésben, de a régi szellemiségben: segíteni annak, akinek a jól látható szükség mellett igénye is van.

26 éve koptatom a számítógépek billentyűzetét. Sok mindent láttam, sok mindent tapasztaltam, sok minden érdekelt és érdekel mind a mai napig, ami a számítógépekkel, az informatikával kapcsolatos. Szeretek mélyre merülni, de ezzel együtt szerteágazóan kutatni is dolgokat, hogyanokat, kontextusokat. Éppen ezért, ha informatika témájú beadandóval, szakdolgozattal, vizsgamunkával van dolgod, jó eséllyel segíthetek neked.

Ha nincsen témád, üljünk le beszélgetni, és nézzük meg, mi az, ami téged érdekel, és mit lehet abból kihozni egy nagyobb lélegzetvételű feladat keretében? Tényleg sok irányba tekintettem már az informatikán belül, így kizártnak tartom, hogy ne találnánk egy számodra szimpatikus témát. Onnantól már csak rajtad áll a dolog.

Ha pedig már elindultál egy úton, de nehézségekbe ütköztél, vagy teljesen elakadtál, az elejétől a végéig átnézzük, hogy miről szól a történet, és egyenesbe állítjuk a dolgokat.

Fontos kiemelnem, hogy nem, nem fogom helyetted elvégezni a munkát, de ha szeretnéd, segítem az alkotási folyamatot, hogy ne csak elkészülj vele, hanem jót is alkoss, amire igazán büszke lehetsz.