Készül az új honlapom, ami hamarosan elérhető lesz. Új címen, új megközelítésben, de a régi szellemiségben: segíteni annak, akinek a jól látható szükség mellett igénye is van.

Gyerekként sokat és gyorsan beszéltem. A sebességet sikerült a többség számára elfogadható szintre csökkenteni, a közlési kényszerem viszont az idő előre haladtával sem csillapodott.

Talán ezért, talán más okból, 2006 nyarán megnyitottam első blogomat. Ezzel a lépéssel csatlakoztam azon emberek táborához, akik saját gondolataikat közzéteszik az internet népe számára. 2009 tavaszán szünetet tartottam, de csak 2 hónapig bírtam blog, illetve írás nélkül.

Az évek során számos blogba, Facebook oldalra írtam szövegeket, illetve több tucat (végül meg nem jelentetett) könyv kéziratán dolgoztam. Az elmúlt 15 évben internetes fórumokban, blogokon, később pedig a Facebook felületein beszélgettem sokat hozzászólások formájában.

Megszámolni nem tudnám, de több millió karakter van már mögöttem. Az tehát bizton állítható, hogy szeretek, a visszajelzések alapján pedig tudok is írni. Mindegy, hogy blogbejegyzésről, termékleírásról, vagy éppen oktatóanyagról van szó, a lényeg, hogy értéket teremtsen.

Szóval, ha van egy honlapod, amire szeretnél értékes, az internetes keresők számára is értékelhető szöveget készíttetni, van egy témád, amit könyv formájában szeretnél az emberek kezébe adni, vagy mondjuk a terméked, szolgáltatásod kapcsán lenne szükséged szövegekre, talán én vagyok a te embered.